Avís legal

LLEI ORGÀNICA DELS SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE)


Segons estableix la Llei 34 / 2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, B.O.E. Nº 166, s'ofereix a tots els usuaris i visitants la informació legal relativa a la societat propietària del lloc Web ubicat a la direcció d'Internet www.gefapreven.com


1. DADES IDENTIFICATIVES


Gabinet d'Estudis, Formació y Assessorament, SL

Argentina, 25, 3º

43500 - Tortosa (Tarragona) ES

CIF: B43662964

MAIL: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

WEB: www.gefapreven.com


2. POLÍTICA D'ENLLAÇOS


La funció dels enllaços que apareixen en aquesta pàgina té només finalitat informativa. GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en aquestes pàgines Web. Les eventuals referències que es realitzen en el Web de GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  a qualsevol producte, servei, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant o subministrador, que siguin de titularitat de tercers no constitueix o implica recolzament, patrocini o recomanació per part de GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL .


3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


La totalitat d'aquest lloc Web es troba protegida per les lleis espanyoles internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Així mateix, el contingut d'aquest lloc Web també té la consideració de programa d'ordinador per tant se li aplica tota la legislació espanyola i comunitària vigent concernent.

Els drets de propietat intel·lectual dels continguts cedits al nostre lloc Web són propietat dels seus respectius autors. La resta són propietat de GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL .

Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc Web sense el permís escrit exprés de GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL .


4.  LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS


GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  no controla ni garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l'usuari (software y hardware), documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic. Per això, GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  no es fa responsable de cap dany ni perjudici que sofreixi l'usuari per l'existència de virus o altres elements en el lloc Web. GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  no pot garantir l'absència d'errors tecnològics, ni la permanent disponibilitat del lloc Web i dels serveis continguts en ell i, en conseqüència, no assumeix responsabilitat alguna per danys y perjudicis que es puguin generar per falta de disponibilitat i errors en l'accés. GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  no pot garantir que les transmissions d'informació a través d'Internet siguin totalment segures, ja que intervenen múltiples factors fora del control de GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL , entre altres la pròpia configuració informàtica de l'usuari, la seguretat aplicada a les xarxes públiques de telecomunicacions, etc. GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  no es fa responsable dels danys o perjudicis que sofreixi l'usuari per possibles contingències en la transmissió d'informació, com són la pèrdua de dades o accessos no autoritzats de terceres persones.


5.  JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES


Qualsevol controvèrsia relativa a les condicions d'ús i accés a aquest lloc Web contingudes en la present Informació Legal, així com qualsevol relació entre vostè com Usuari - Visitant i GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  es regirà per la legislació espanyola, renunciant expressament les parts al fur que els correspongui, i sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de Tortosa.


LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (RDLOPD)


1.  DRET D'INFORMACIÓ I FINALITAT


D'acord amb allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, i amb el Reial Decret 1720/2007, del 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD), s'informa el client dels següents punts:


GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL , és, a l'efecte del RDLOPD, Responsable del Fitxer en el qual s'inclouran les dades personals que vostè ens faciliti. L'adreça del responsable del fitxer és: Argentina, 25, 3º - Tortosa 43500 (Tarragona).


Les dades facilitades a GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL , formaran part d'un fitxer automatitzat responsabilitat del mateix. El fitxer es troba degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, i tot el procés de tractament, emmagatzematge i manteniment es troba sotmès als controls i normes establerts en el Reglament de Mesures de Seguretat.


La finalitat per a la qual es recullen les dades serà la de cada cas concret, però sempre tindrà com a objecte gestionar el servei prestat per l'empresa al client dintre del marc de la relació comercial que els uneix, enviar-li informació i publicitat sobre ofertes, promocions o recomanacions i confeccionar nous productes a partir de les preferències dels nostres clients.


2. DRET D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ (ARCO)


En virtut de les lleis abans esmentades, el client podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , per telèfon al 977 445 768, per fax al 977 445 791, o bé dirigint-se o enviant un correu postal a la següent adreça: GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL - Argentina, 25, 3º - Tortosa 43500 (Tarragona).


3. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L'USUARI


Els camps marcats amb un asterisc (*) en els formularis de contacte i pressupost, a emplenar per l'usuari, són estrictament necessaris per a atendre la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  són veraces y es fa responsable de comunicar, a la empresa, qualsevol modificació de les mateixes.


4. FORMA D'ENVIAMENT DEL CORREU ELECTRÒNIC


La forma d'enviament dels nostres correus electrònics s'està realitzant complint la LSSICE (Llei Orgànica 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic) per la que tot enviament que no hagi estat sol·licitat prèviament pel destinatari és il·legal, excepte si es fa una sola vegada, consti la paraula PUBLICITAT a l'assumpte i es faciliti la revocació del consentiment de l'usuari

Els correus no sol·licitats incompleixen les lleis RDLOPD i LSSICE.


5. MESURES DE SEGURETAT


Conforme el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, relatiu a les Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats i No Automatitzats amb dades de caràcter personal i segons amb l'especificat en el article 81 de la RDLOPD, GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  ha adoptat les mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries per a garantir aquesta seguretat.

GABINET D'ESTUDIS, FORMACIÓ Y ASSESSORAMENT, SL  es compromet a complir amb el deure de secret, confidencialitat i privacitat respecte a les dades personals contingudes en els fitxers automatitzats i no automatitzats, de les quals n'és titular, evitant així, la pèrdua, mal ús, accés no autoritzat i robo de les dades que l'usuari faciliti a través de la seva Web.

Servei de prevenció aliè 1/2002-TE
Acreditats per:

Formació homologada per:

Fundación Laboral de la Construcción

Fundación del Metal para la Formación